Lactobacillus/Rye Flour Ferment

Грижа за косата, грижа за кожата
● Без риск

Какво е Lactobacillus/Rye Flour Ferment?

Lactobacillus/Rye Flour Ferment е козметична съставка с функция: грижа за косата, грижа за кожата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: LACTOBACILLUS/RYE FLOUR FERMENT

Продукти в Savly с Lactobacillus/Rye Flour Ferment (3)

Често задавани въпроси

Какво е Lactobacillus/Rye Flour Ferment?

Lactobacillus/Rye Flour Ferment е козметична съставка с функция: грижа за косата, грижа за кожата.

Безопасна ли е съставката Lactobacillus/Rye Flour Ferment?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Lactobacillus/Rye Flour Ferment?

В Savly има 3 продукта с Lactobacillus/Rye Flour Ferment: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Lactobacillus/Rye Flour Ferment в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan