IsostearoylHydrolyzedSilk*

Грижа за кожата
● Без риск

Какво е IsostearoylHydrolyzedSilk*?

IsostearoylHydrolyzedSilk* е козметична съставка с функция: грижа за кожата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: ISOSTEAROYL HYDROLYZED SILK

Продукти в Savly с IsostearoylHydrolyzedSilk* (1)

Често задавани въпроси

Какво е IsostearoylHydrolyzedSilk*?

IsostearoylHydrolyzedSilk* е козметична съставка с функция: грижа за кожата.

Безопасна ли е съставката IsostearoylHydrolyzedSilk*?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има IsostearoylHydrolyzedSilk*?

В Savly има 1 продукта с IsostearoylHydrolyzedSilk*: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж IsostearoylHydrolyzedSilk* в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan