Isostearamidopropyl Ethyldimonium Ethosulfate

Антистатик, грижа за косата
● Без риск

Какво е Isostearamidopropyl Ethyldimonium Ethosulfate?

Isostearamidopropyl Ethyldimonium Ethosulfate е козметична съставка с функция: антистатик, грижа за косата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: ISOSTEARAMIDOPROPYL ETHYLDIMONIUM ETHOSULFATE CAS 67633-63-0

Продукти в Savly с Isostearamidopropyl Ethyldimonium Ethosulfate (1)

Често задавани въпроси

Какво е Isostearamidopropyl Ethyldimonium Ethosulfate?

Isostearamidopropyl Ethyldimonium Ethosulfate е козметична съставка с функция: антистатик, грижа за косата.

Безопасна ли е съставката Isostearamidopropyl Ethyldimonium Ethosulfate?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Isostearamidopropyl Ethyldimonium Ethosulfate?

В Savly има 1 продукта с Isostearamidopropyl Ethyldimonium Ethosulfate: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Isostearamidopropyl Ethyldimonium Ethosulfate в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan