Isostearamide Mipa

Сърфактант, пенообразувател, сгъстител
● Без риск

Какво е Isostearamide Mipa?

Isostearamide Mipa е козметична съставка с функция: сърфактант, пенообразувател, сгъстител. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: ISOSTEARAMIDE MIPA CAS 55738-53-9

Продукти в Savly с Isostearamide Mipa (2)

Често задавани въпроси

Какво е Isostearamide Mipa?

Isostearamide Mipa е козметична съставка с функция: сърфактант, пенообразувател, сгъстител.

Безопасна ли е съставката Isostearamide Mipa?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Isostearamide Mipa?

В Savly има 2 продукта с Isostearamide Mipa: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Isostearamide Mipa в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan