Isomerized Safflower Acid

Грижа за устата, грижа за кожата
● Без риск

Какво е Isomerized Safflower Acid?

Isomerized Safflower Acid е козметична съставка с функция: грижа за устата, грижа за кожата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: ISOMERIZED SAFFLOWER ACID CAS 121250-47-3

Продукти в Savly с Isomerized Safflower Acid (1)

Често задавани въпроси

Какво е Isomerized Safflower Acid?

Isomerized Safflower Acid е козметична съставка с функция: грижа за устата, грижа за кожата.

Безопасна ли е съставката Isomerized Safflower Acid?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Isomerized Safflower Acid?

В Savly има 1 продукта с Isomerized Safflower Acid: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Isomerized Safflower Acid в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan