Isochrysis Galbana Extract

Грижа за кожата
● Без риск

Какво е Isochrysis Galbana Extract?

Isochrysis Galbana Extract е козметична съставка с функция: грижа за кожата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: ISOCHRYSIS GALBANA EXTRACT CAS 1190414-92-6

Продукти в Savly с Isochrysis Galbana Extract (1)

Често задавани въпроси

Какво е Isochrysis Galbana Extract?

Isochrysis Galbana Extract е козметична съставка с функция: грижа за кожата.

Безопасна ли е съставката Isochrysis Galbana Extract?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Isochrysis Galbana Extract?

В Savly има 1 продукта с Isochrysis Galbana Extract: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Isochrysis Galbana Extract в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan