Isoamyl P-Methoxycinnamate

UV филтър, UV абсорбер
● Нисък риск · UV филтър

Какво е Isoamyl P-Methoxycinnamate?

Isoamyl P-Methoxycinnamate е козметична съставка с функция: UV филтър, UV абсорбер. По регулацията на ЕС е с нисък риск (UV филтър).

INCI: ISOAMYL P-METHOXYCINNAMATE Приложение VI на Регламент 1223/2009 CAS 71617-10-2

Защо е за внимание

UV филтър от списъка на разрешените в ЕС (Приложение VI на Регламент 1223/2009). Допустимо: до 10% в готовия продукт.

Продукти в Savly с Isoamyl P-Methoxycinnamate (1)

Често задавани въпроси

Какво е Isoamyl P-Methoxycinnamate?

Isoamyl P-Methoxycinnamate е козметична съставка с функция: UV филтър, UV абсорбер.

Безопасна ли е съставката Isoamyl P-Methoxycinnamate?

Нисък риск. UV филтър от списъка на разрешените в ЕС (Приложение VI на Регламент 1223/2009). Допустимо: до 10% в готовия продукт.

В кои продукти има Isoamyl P-Methoxycinnamate?

В Savly има 1 продукта с Isoamyl P-Methoxycinnamate: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Isoamyl P-Methoxycinnamate в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan