Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Corn Starch

Филмообразуващ, антистатик, грижа за косата
● Без риск

Какво е Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Corn Starch?

Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Corn Starch е козметична съставка с функция: филмообразуващ, антистатик, грижа за косата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: HYDROXYPROPYLTRIMONIUM HYDROLYZED CORN STARCH

Продукти в Savly с Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Corn Starch (1)

Често задавани въпроси

Какво е Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Corn Starch?

Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Corn Starch е козметична съставка с функция: филмообразуващ, антистатик, грижа за косата.

Безопасна ли е съставката Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Corn Starch?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Corn Starch?

В Savly има 1 продукта с Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Corn Starch: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Corn Starch в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan