Hydrolyzed Soybean Fiber

Защита на кожата
● Без риск

Какво е Hydrolyzed Soybean Fiber?

Hydrolyzed Soybean Fiber е козметична съставка с функция: защита на кожата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: HYDROLYZED SOYBEAN FIBER

Продукти в Savly с Hydrolyzed Soybean Fiber (1)

Често задавани въпроси

Какво е Hydrolyzed Soybean Fiber?

Hydrolyzed Soybean Fiber е козметична съставка с функция: защита на кожата.

Безопасна ли е съставката Hydrolyzed Soybean Fiber?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Hydrolyzed Soybean Fiber?

В Savly има 1 продукта с Hydrolyzed Soybean Fiber: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Hydrolyzed Soybean Fiber в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan