Hydrolyzed Rhodophycea Extract

Защита на кожата
● Без риск

Какво е Hydrolyzed Rhodophycea Extract?

Hydrolyzed Rhodophycea Extract е козметична съставка с функция: защита на кожата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: HYDROLYZED RHODOPHYCEA EXTRACT

Продукти в Savly с Hydrolyzed Rhodophycea Extract (1)

Често задавани въпроси

Какво е Hydrolyzed Rhodophycea Extract?

Hydrolyzed Rhodophycea Extract е козметична съставка с функция: защита на кожата.

Безопасна ли е съставката Hydrolyzed Rhodophycea Extract?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Hydrolyzed Rhodophycea Extract?

В Savly има 1 продукта с Hydrolyzed Rhodophycea Extract: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Hydrolyzed Rhodophycea Extract в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan