Hydrolysed Corn Starch Octenylsuccinate

Филмообразуващ, свързващ, абсорбент
● Без риск

Какво е Hydrolysed Corn Starch Octenylsuccinate?

Hydrolysed Corn Starch Octenylsuccinate е козметична съставка с функция: филмообразуващ, свързващ, абсорбент. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: HYDROLYZED CORN STARCH OCTENYLSUCCINATE

Продукти в Savly с Hydrolysed Corn Starch Octenylsuccinate (4)

Често задавани въпроси

Какво е Hydrolysed Corn Starch Octenylsuccinate?

Hydrolysed Corn Starch Octenylsuccinate е козметична съставка с функция: филмообразуващ, свързващ, абсорбент.

Безопасна ли е съставката Hydrolysed Corn Starch Octenylsuccinate?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Hydrolysed Corn Starch Octenylsuccinate?

В Savly има 4 продукта с Hydrolysed Corn Starch Octenylsuccinate: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Hydrolysed Corn Starch Octenylsuccinate в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan