Hydrolyzed Chondrus Crispus Extract

Грижа за кожата
● Без риск

Какво е Hydrolyzed Chondrus Crispus Extract?

Hydrolyzed Chondrus Crispus Extract е козметична съставка с функция: грижа за кожата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: HYDROLYZED CHONDRUS CRISPUS EXTRACT CAS 244023-79-8

Продукти в Savly с Hydrolyzed Chondrus Crispus Extract (1)

Често задавани въпроси

Какво е Hydrolyzed Chondrus Crispus Extract?

Hydrolyzed Chondrus Crispus Extract е козметична съставка с функция: грижа за кожата.

Безопасна ли е съставката Hydrolyzed Chondrus Crispus Extract?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Hydrolyzed Chondrus Crispus Extract?

В Savly има 1 продукта с Hydrolyzed Chondrus Crispus Extract: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Hydrolyzed Chondrus Crispus Extract в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan