Hydrogenated Soy Glyceride

Стабилизатор, омекотител
● Без риск

Какво е Hydrogenated Soy Glyceride?

Hydrogenated Soy Glyceride е козметична съставка с функция: стабилизатор, омекотител. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: HYDROGENATED SOY GLYCERIDE CAS 61789-08-0

Продукти в Savly с Hydrogenated Soy Glyceride (3)

Често задавани въпроси

Какво е Hydrogenated Soy Glyceride?

Hydrogenated Soy Glyceride е козметична съставка с функция: стабилизатор, омекотител.

Безопасна ли е съставката Hydrogenated Soy Glyceride?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Hydrogenated Soy Glyceride?

В Savly има 3 продукта с Hydrogenated Soy Glyceride: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Hydrogenated Soy Glyceride в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan