Heptyl glycoside

Сърфактант
● Без риск

Какво е Heptyl glycoside?

Heptyl glycoside е козметична съставка с функция: сърфактант. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: HEPTYL GLUCOSIDE CAS 100231-64-9

Продукти в Savly с Heptyl glycoside (1)

Често задавани въпроси

Какво е Heptyl glycoside?

Heptyl glycoside е козметична съставка с функция: сърфактант.

Безопасна ли е съставката Heptyl glycoside?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Heptyl glycoside?

В Savly има 1 продукта с Heptyl glycoside: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Heptyl glycoside в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan