Harpagophytum procumbens root extract*

Грижа за кожата
● Без риск

Какво е Harpagophytum procumbens root extract*?

Harpagophytum procumbens root extract* е козметична съставка с функция: грижа за кожата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: HARPAGOPHYTUM PROCUMBENS ROOT EXTRACT CAS 84988-65-8

Продукти в Savly с Harpagophytum procumbens root extract* (2)

Често задавани въпроси

Какво е Harpagophytum procumbens root extract*?

Harpagophytum procumbens root extract* е козметична съставка с функция: грижа за кожата.

Безопасна ли е съставката Harpagophytum procumbens root extract*?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Harpagophytum procumbens root extract*?

В Savly има 2 продукта с Harpagophytum procumbens root extract*: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Harpagophytum procumbens root extract* в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan