Gossypium Hirsutum Seed Oil

Грижа за кожата
● Без риск

Какво е Gossypium Hirsutum Seed Oil?

Gossypium Hirsutum Seed Oil е козметична съставка с функция: грижа за кожата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: GOSSYPIUM HIRSUTUM SEED OIL

Продукти в Savly с Gossypium Hirsutum Seed Oil (1)

Често задавани въпроси

Какво е Gossypium Hirsutum Seed Oil?

Gossypium Hirsutum Seed Oil е козметична съставка с функция: грижа за кожата.

Безопасна ли е съставката Gossypium Hirsutum Seed Oil?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Gossypium Hirsutum Seed Oil?

В Savly има 1 продукта с Gossypium Hirsutum Seed Oil: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Gossypium Hirsutum Seed Oil в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan