Glycol stearate se

Сърфактант, емулгатор
● Без риск

Какво е Glycol stearate se?

Glycol stearate se е козметична съставка с функция: сърфактант, емулгатор. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: GLYCOL STEARATE SE CAS 86418-55-5

Продукти в Savly с Glycol stearate se (1)

Често задавани въпроси

Какво е Glycol stearate se?

Glycol stearate se е козметична съставка с функция: сърфактант, емулгатор.

Безопасна ли е съставката Glycol stearate se?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Glycol stearate se?

В Savly има 1 продукта с Glycol stearate se: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Glycol stearate se в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan