Glyceryl Abietate

Омекотител
● Без риск

Какво е Glyceryl Abietate?

Глицерил абиетат е естерифицирана съставка, която омекотява и подхранва кожата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: GLYCERYL ABIETATE CAS 1337-89-9

Продукти в Savly с Glyceryl Abietate (7)

Често задавани въпроси

Какво е Glyceryl Abietate?

Glyceryl Abietate е козметична съставка с функция: омекотител. Глицерил абиетат е естерифицирана съставка, която омекотява и подхранва кожата.

Безопасна ли е съставката Glyceryl Abietate?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Glyceryl Abietate?

В Savly има 7 продукта с Glyceryl Abietate: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Glyceryl Abietate в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan