Gleditsia Triacanthos Seed Extract

Грижа за косата
● Без риск

Какво е Gleditsia Triacanthos Seed Extract?

Gleditsia Triacanthos Seed Extract е козметична съставка с функция: грижа за косата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: GLEDITSIA TRIACANTHOS SEED EXTRACT CAS 92128-64-8

Продукти в Savly с Gleditsia Triacanthos Seed Extract (1)

Често задавани въпроси

Какво е Gleditsia Triacanthos Seed Extract?

Gleditsia Triacanthos Seed Extract е козметична съставка с функция: грижа за косата.

Безопасна ли е съставката Gleditsia Triacanthos Seed Extract?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Gleditsia Triacanthos Seed Extract?

В Savly има 1 продукта с Gleditsia Triacanthos Seed Extract: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Gleditsia Triacanthos Seed Extract в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan