Ethylhexyl Pelargonate

Омекотител
● Без риск

Какво е Ethylhexyl Pelargonate?

Ethylhexyl Pelargonate е козметична съставка с функция: омекотител. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: ETHYLHEXYL PELARGONATE CAS 59587-44-9

Продукти в Savly с Ethylhexyl Pelargonate (1)

Често задавани въпроси

Какво е Ethylhexyl Pelargonate?

Ethylhexyl Pelargonate е козметична съставка с функция: омекотител.

Безопасна ли е съставката Ethylhexyl Pelargonate?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Ethylhexyl Pelargonate?

В Savly има 1 продукта с Ethylhexyl Pelargonate: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Ethylhexyl Pelargonate в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan