Ethylhexyl Isononanoate

Омекотител
● Без риск

Какво е Ethylhexyl Isononanoate?

Ethylhexyl Isononanoate е козметична съставка с функция: омекотител. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: ETHYLHEXYL ISONONANOATE CAS 71566-49-9

Продукти в Savly с Ethylhexyl Isononanoate (2)

Често задавани въпроси

Какво е Ethylhexyl Isononanoate?

Ethylhexyl Isononanoate е козметична съставка с функция: омекотител.

Безопасна ли е съставката Ethylhexyl Isononanoate?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Ethylhexyl Isononanoate?

В Savly има 2 продукта с Ethylhexyl Isononanoate: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Ethylhexyl Isononanoate в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan