Disodium PEG-5 Laurylcitrate Sulfosuccinate

Сърфактант, емулгатор, помага на другите да се разтворят
● Без риск

Какво е Disodium PEG-5 Laurylcitrate Sulfosuccinate?

Disodium PEG-5 Laurylcitrate Sulfosuccinate е козметична съставка с функция: сърфактант, емулгатор, помага на другите да се разтворят. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: DISODIUM PEG-5 LAURYLCITRATE SULFOSUCCINATE CAS 164458-73-5

Продукти в Savly с Disodium PEG-5 Laurylcitrate Sulfosuccinate (1)

Често задавани въпроси

Какво е Disodium PEG-5 Laurylcitrate Sulfosuccinate?

Disodium PEG-5 Laurylcitrate Sulfosuccinate е козметична съставка с функция: сърфактант, емулгатор, помага на другите да се разтворят.

Безопасна ли е съставката Disodium PEG-5 Laurylcitrate Sulfosuccinate?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Disodium PEG-5 Laurylcitrate Sulfosuccinate?

В Savly има 1 продукта с Disodium PEG-5 Laurylcitrate Sulfosuccinate: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Disodium PEG-5 Laurylcitrate Sulfosuccinate в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan