Disodium Cocoamphodipropionate

Сърфактант, почистващ, пенообразувател
● Без риск

Какво е Disodium Cocoamphodipropionate?

Disodium Cocoamphodipropionate е козметична съставка с функция: сърфактант, почистващ, пенообразувател. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: DISODIUM COCOAMPHODIPROPIONATE CAS 68411-57-4

Продукти в Savly с Disodium Cocoamphodipropionate (1)

Често задавани въпроси

Какво е Disodium Cocoamphodipropionate?

Disodium Cocoamphodipropionate е козметична съставка с функция: сърфактант, почистващ, пенообразувател.

Безопасна ли е съставката Disodium Cocoamphodipropionate?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Disodium Cocoamphodipropionate?

В Savly има 1 продукта с Disodium Cocoamphodipropionate: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Disodium Cocoamphodipropionate в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan