Dihydroxyindole

Боя за коса
● Без риск

Какво е Dihydroxyindole?

Dihydroxyindole е козметична съставка с функция: боя за коса. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: DIHYDROXYINDOLE CAS 3131-52-0

Продукти в Savly с Dihydroxyindole (1)

Често задавани въпроси

Какво е Dihydroxyindole?

Dihydroxyindole е козметична съставка с функция: боя за коса.

Безопасна ли е съставката Dihydroxyindole?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Dihydroxyindole?

В Savly има 1 продукта с Dihydroxyindole: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Dihydroxyindole в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan