Dianthus Caryophyllus Flower Extract

Аромат, маскира миризми, грижа за кожата
● Без риск

Какво е Dianthus Caryophyllus Flower Extract?

Dianthus Caryophyllus Flower Extract е козметична съставка с функция: аромат, маскира миризми, грижа за кожата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: DIANTHUS CARYOPHYLLUS FLOWER EXTRACT CAS 89958-29-2

Продукти в Savly с Dianthus Caryophyllus Flower Extract (1)

Често задавани въпроси

Какво е Dianthus Caryophyllus Flower Extract?

Dianthus Caryophyllus Flower Extract е козметична съставка с функция: аромат, маскира миризми, грижа за кожата.

Безопасна ли е съставката Dianthus Caryophyllus Flower Extract?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Dianthus Caryophyllus Flower Extract?

В Savly има 1 продукта с Dianthus Caryophyllus Flower Extract: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Dianthus Caryophyllus Flower Extract в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan