Defatted Rice Bran Extract

Избелващ, антиоксидант, дезодорант
● Без риск

Какво е Defatted Rice Bran Extract?

Defatted Rice Bran Extract е козметична съставка с функция: избелващ, антиоксидант, дезодорант. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: DEFATTED RICE BRAN EXTRACT

Продукти в Savly с Defatted Rice Bran Extract (1)

Често задавани въпроси

Какво е Defatted Rice Bran Extract?

Defatted Rice Bran Extract е козметична съставка с функция: избелващ, антиоксидант, дезодорант.

Безопасна ли е съставката Defatted Rice Bran Extract?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Defatted Rice Bran Extract?

В Savly има 1 продукта с Defatted Rice Bran Extract: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Defatted Rice Bran Extract в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan