Defatted Rice Bran

Грижа за кожата
● Без риск

Какво е Defatted Rice Bran?

Defatted Rice Bran е козметична съставка с функция: грижа за кожата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: DEFATTED RICE BRAN

Продукти в Savly с Defatted Rice Bran (1)

Често задавани въпроси

Какво е Defatted Rice Bran?

Defatted Rice Bran е козметична съставка с функция: грижа за кожата.

Безопасна ли е съставката Defatted Rice Bran?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Defatted Rice Bran?

В Savly има 1 продукта с Defatted Rice Bran: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Defatted Rice Bran в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan