Cuscuta Japonica Seed Extract

Грижа за кожата
● Без риск

Какво е Cuscuta Japonica Seed Extract?

Cuscuta Japonica Seed Extract е козметична съставка с функция: грижа за кожата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: CUSCUTA JAPONICA SEED EXTRACT CAS 89998-10-7

Продукти в Savly с Cuscuta Japonica Seed Extract (1)

Често задавани въпроси

Какво е Cuscuta Japonica Seed Extract?

Cuscuta Japonica Seed Extract е козметична съставка с функция: грижа за кожата.

Безопасна ли е съставката Cuscuta Japonica Seed Extract?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Cuscuta Japonica Seed Extract?

В Savly има 1 продукта с Cuscuta Japonica Seed Extract: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Cuscuta Japonica Seed Extract в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan