Crocus Sativus Stigma Extract

Козметична съставка
● Без риск

Какво е Crocus Sativus Stigma Extract?

Crocus Sativus Stigma Extract е козметична съставка с функция: козметична съставка. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: CROCUS SATIVUS STIGMA EXTRACT CAS 84604-17-1

Продукти в Savly с Crocus Sativus Stigma Extract (1)

Често задавани въпроси

Какво е Crocus Sativus Stigma Extract?

Crocus Sativus Stigma Extract е козметична съставка с функция: козметична съставка.

Безопасна ли е съставката Crocus Sativus Stigma Extract?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Crocus Sativus Stigma Extract?

В Savly има 1 продукта с Crocus Sativus Stigma Extract: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Crocus Sativus Stigma Extract в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan