Crambe Abyssinica Seed Oil Phytosterol Esters

Емулгатор, филмообразуващ, грижа за косата
● Без риск

Какво е Crambe Abyssinica Seed Oil Phytosterol Esters?

Crambe Abyssinica Seed Oil Phytosterol Esters е козметична съставка с функция: емулгатор, филмообразуващ, грижа за косата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: CRAMBE ABYSSINICA SEED OIL PHYTOSTEROL ESTERS

Продукти в Savly с Crambe Abyssinica Seed Oil Phytosterol Esters (5)

Често задавани въпроси

Какво е Crambe Abyssinica Seed Oil Phytosterol Esters?

Crambe Abyssinica Seed Oil Phytosterol Esters е козметична съставка с функция: емулгатор, филмообразуващ, грижа за косата.

Безопасна ли е съставката Crambe Abyssinica Seed Oil Phytosterol Esters?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Crambe Abyssinica Seed Oil Phytosterol Esters?

В Savly има 5 продукта с Crambe Abyssinica Seed Oil Phytosterol Esters: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Crambe Abyssinica Seed Oil Phytosterol Esters в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan