Copper Aspartate

Защита на кожата, грижа за косата, грижа за кожата
● Без риск

Какво е Copper Aspartate?

Copper Aspartate е козметична съставка с функция: защита на кожата, грижа за косата, грижа за кожата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: COPPER ASPARTATE CAS 57609-01-5

Продукти в Savly с Copper Aspartate (1)

Често задавани въпроси

Какво е Copper Aspartate?

Copper Aspartate е козметична съставка с функция: защита на кожата, грижа за косата, грижа за кожата.

Безопасна ли е съставката Copper Aspartate?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Copper Aspartate?

В Savly има 1 продукта с Copper Aspartate: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Copper Aspartate в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan