Commiphora Myrrha Oil

Тонизиращ, маскира миризми, грижа за кожата
● Без риск

Какво е Commiphora Myrrha Oil?

Commiphora Myrrha Oil е козметична съставка с функция: тонизиращ, маскира миризми, грижа за кожата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: COMMIPHORA MYRRHA OIL CAS 84929-26-0

Продукти в Savly с Commiphora Myrrha Oil (1)

Често задавани въпроси

Какво е Commiphora Myrrha Oil?

Commiphora Myrrha Oil е козметична съставка с функция: тонизиращ, маскира миризми, грижа за кожата.

Безопасна ли е съставката Commiphora Myrrha Oil?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Commiphora Myrrha Oil?

В Savly има 1 продукта с Commiphora Myrrha Oil: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Commiphora Myrrha Oil в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan