Cococoyl Methyl Glucamide

Сърфактант, сгъстител, грижа за косата
● Без риск

Какво е Cococoyl Methyl Glucamide?

Cococoyl Methyl Glucamide е козметична съставка с функция: сърфактант, сгъстител, грижа за косата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: COCOYL METHYL GLUCAMIDE CAS 1591783-13-9

Продукти в Savly с Cococoyl Methyl Glucamide (1)

Често задавани въпроси

Какво е Cococoyl Methyl Glucamide?

Cococoyl Methyl Glucamide е козметична съставка с функция: сърфактант, сгъстител, грижа за косата.

Безопасна ли е съставката Cococoyl Methyl Glucamide?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Cococoyl Methyl Glucamide?

В Savly има 1 продукта с Cococoyl Methyl Glucamide: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Cococoyl Methyl Glucamide в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan