Citrullus Lanatus Seed Oil*

Омекотител, грижа за кожата
● Без риск

Какво е Citrullus Lanatus Seed Oil*?

Citrullus Lanatus Seed Oil* е козметична съставка с функция: омекотител, грижа за кожата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: CITRULLUS LANATUS SEED OIL CAS 90244-99-8

Продукти в Savly с Citrullus Lanatus Seed Oil* (1)

Често задавани въпроси

Какво е Citrullus Lanatus Seed Oil*?

Citrullus Lanatus Seed Oil* е козметична съставка с функция: омекотител, грижа за кожата.

Безопасна ли е съставката Citrullus Lanatus Seed Oil*?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Citrullus Lanatus Seed Oil*?

В Savly има 1 продукта с Citrullus Lanatus Seed Oil*: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Citrullus Lanatus Seed Oil* в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan