Cetyl Ricinoleate

Омекотител, грижа за кожата
● Без риск

Какво е Cetyl Ricinoleate?

Cetyl Ricinoleate е козметична съставка с функция: омекотител, грижа за кожата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: CETYL RICINOLEATE CAS 10401-55-5

Продукти в Savly с Cetyl Ricinoleate (1)

Често задавани въпроси

Какво е Cetyl Ricinoleate?

Cetyl Ricinoleate е козметична съставка с функция: омекотител, грижа за кожата.

Безопасна ли е съставката Cetyl Ricinoleate?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Cetyl Ricinoleate?

В Savly има 1 продукта с Cetyl Ricinoleate: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Cetyl Ricinoleate в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan