Cetearyl Wheat Straw Glycosides

Сърфактант, емулгатор
● Без риск

Какво е Cetearyl Wheat Straw Glycosides?

Cetearyl Wheat Straw Glycosides е козметична съставка с функция: сърфактант, емулгатор. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: CETEARYL WHEAT STRAW GLYCOSIDES

Продукти в Savly с Cetearyl Wheat Straw Glycosides (1)

Често задавани въпроси

Какво е Cetearyl Wheat Straw Glycosides?

Cetearyl Wheat Straw Glycosides е козметична съставка с функция: сърфактант, емулгатор.

Безопасна ли е съставката Cetearyl Wheat Straw Glycosides?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Cetearyl Wheat Straw Glycosides?

В Savly има 1 продукта с Cetearyl Wheat Straw Glycosides: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Cetearyl Wheat Straw Glycosides в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan