Cetearyl Stearate

Защита на кожата, грижа за кожата
● Без риск

Какво е Cetearyl Stearate?

Cetearyl Stearate е козметична съставка с функция: защита на кожата, грижа за кожата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: CETEARYL STEARATE CAS 93820-97-4

Продукти в Savly с Cetearyl Stearate (1)

Често задавани въпроси

Какво е Cetearyl Stearate?

Cetearyl Stearate е козметична съставка с функция: защита на кожата, грижа за кожата.

Безопасна ли е съставката Cetearyl Stearate?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Cetearyl Stearate?

В Savly има 1 продукта с Cetearyl Stearate: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Cetearyl Stearate в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan