Castor Oil Polyglyceryl-6 Esters**

Сърфактант, емулгатор, омекотител
● Без риск

Какво е Castor Oil Polyglyceryl-6 Esters**?

Castor Oil Polyglyceryl-6 Esters** е козметична съставка с функция: сърфактант, емулгатор, омекотител. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: CASTOR OIL POLYGLYCERYL-6 ESTERS

Продукти в Savly с Castor Oil Polyglyceryl-6 Esters** (1)

Често задавани въпроси

Какво е Castor Oil Polyglyceryl-6 Esters**?

Castor Oil Polyglyceryl-6 Esters** е козметична съставка с функция: сърфактант, емулгатор, омекотител.

Безопасна ли е съставката Castor Oil Polyglyceryl-6 Esters**?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Castor Oil Polyglyceryl-6 Esters**?

В Savly има 1 продукта с Castor Oil Polyglyceryl-6 Esters**: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Castor Oil Polyglyceryl-6 Esters** в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan