Cassia Angustifolia Seed Polysaccharide

Грижа за кожата
● Без риск

Какво е Cassia Angustifolia Seed Polysaccharide?

Cassia Angustifolia Seed Polysaccharide е козметична съставка с функция: грижа за кожата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: CASSIA ANGUSTIFOLIA SEED POLYSACCHARIDE CAS 85187-05-9

Продукти в Savly с Cassia Angustifolia Seed Polysaccharide (1)

Често задавани въпроси

Какво е Cassia Angustifolia Seed Polysaccharide?

Cassia Angustifolia Seed Polysaccharide е козметична съставка с функция: грижа за кожата.

Безопасна ли е съставката Cassia Angustifolia Seed Polysaccharide?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Cassia Angustifolia Seed Polysaccharide?

В Savly има 1 продукта с Cassia Angustifolia Seed Polysaccharide: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Cassia Angustifolia Seed Polysaccharide в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan