Dicamphor Sulfonic Acid

Козметична съставка
● Без риск

Какво е Dicamphor Sulfonic Acid?

Dicamphor Sulfonic Acid е козметична съставка с функция: козметична съставка. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: CAMPHOR SULFONIC ACID CAS 5872-08-2

Продукти в Savly с Dicamphor Sulfonic Acid (1)

Често задавани въпроси

Какво е Dicamphor Sulfonic Acid?

Dicamphor Sulfonic Acid е козметична съставка с функция: козметична съставка.

Безопасна ли е съставката Dicamphor Sulfonic Acid?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Dicamphor Sulfonic Acid?

В Savly има 1 продукта с Dicamphor Sulfonic Acid: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Dicamphor Sulfonic Acid в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan