C12-14 Sec-Pareth-7

Сърфактант, емулгатор, стабилизатор на емулсията
● Без риск

Какво е C12-14 Sec-Pareth-7?

C12-14 Sec-Pareth-7 е козметична съставка с функция: сърфактант, емулгатор, стабилизатор на емулсията. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: C12-14 SEC-PARETH-7

Продукти в Savly с C12-14 Sec-Pareth-7 (2)

Често задавани въпроси

Какво е C12-14 Sec-Pareth-7?

C12-14 Sec-Pareth-7 е козметична съставка с функция: сърфактант, емулгатор, стабилизатор на емулсията.

Безопасна ли е съставката C12-14 Sec-Pareth-7?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има C12-14 Sec-Pareth-7?

В Savly има 2 продукта с C12-14 Sec-Pareth-7: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж C12-14 Sec-Pareth-7 в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan