Benzoyl Peroxide

Окисляващ
● Нисък риск · с ограничения в ЕС

Какво е Benzoyl Peroxide?

Benzoyl Peroxide е козметична съставка с функция: окисляващ. По регулацията на ЕС е с нисък риск (с ограничения в ЕС).

INCI: BENZOYL PEROXIDE Приложение III на Регламент 1223/2009 CAS 94-36-0

Защо е за внимание

Разрешено в ЕС само при условия (Приложение III на Регламент 1223/2009): горна граница на количеството, само в определени продукти или с предупреждение на етикета.

Продукти в Savly с Benzoyl Peroxide (1)

Често задавани въпроси

Какво е Benzoyl Peroxide?

Benzoyl Peroxide е козметична съставка с функция: окисляващ.

Безопасна ли е съставката Benzoyl Peroxide?

Нисък риск. Разрешено в ЕС само при условия (Приложение III на Регламент 1223/2009): горна граница на количеството, само в определени продукти или с предупреждение на етикета.

В кои продукти има Benzoyl Peroxide?

В Savly има 1 продукта с Benzoyl Peroxide: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Benzoyl Peroxide в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan