Azadirachta indica bark extract

Грижа за кожата
● Без риск

Какво е Azadirachta indica bark extract?

Azadirachta indica bark extract е козметична съставка с функция: грижа за кожата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: AZADIRACHTA INDICA BARK EXTRACT CAS 84696-25-3

Продукти в Savly с Azadirachta indica bark extract (1)

Често задавани въпроси

Какво е Azadirachta indica bark extract?

Azadirachta indica bark extract е козметична съставка с функция: грижа за кожата.

Безопасна ли е съставката Azadirachta indica bark extract?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Azadirachta indica bark extract?

В Savly има 1 продукта с Azadirachta indica bark extract: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Azadirachta indica bark extract в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan