Astrocaryum tucuma seed butter

Омекотител
● Без риск

Какво е Astrocaryum tucuma seed butter?

Astrocaryum tucuma seed butter е козметична съставка с функция: омекотител. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: ASTROCARYUM TUCUMA SEED BUTTER

Продукти в Savly с Astrocaryum tucuma seed butter (1)

Често задавани въпроси

Какво е Astrocaryum tucuma seed butter?

Astrocaryum tucuma seed butter е козметична съставка с функция: омекотител.

Безопасна ли е съставката Astrocaryum tucuma seed butter?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Astrocaryum tucuma seed butter?

В Savly има 1 продукта с Astrocaryum tucuma seed butter: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Astrocaryum tucuma seed butter в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan