Aspergillus Ferment Extract Filtrate

Овлажнител
● Без риск

Какво е Aspergillus Ferment Extract Filtrate?

Aspergillus Ferment Extract Filtrate е козметична съставка с функция: овлажнител. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: ASPERGILLUS FERMENT EXTRACT FILTRATE

Продукти в Savly с Aspergillus Ferment Extract Filtrate (3)

Често задавани въпроси

Какво е Aspergillus Ferment Extract Filtrate?

Aspergillus Ferment Extract Filtrate е козметична съставка с функция: овлажнител.

Безопасна ли е съставката Aspergillus Ferment Extract Filtrate?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Aspergillus Ferment Extract Filtrate?

В Savly има 3 продукта с Aspergillus Ferment Extract Filtrate: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Aspergillus Ferment Extract Filtrate в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan