Ascorbyl Tocopheryl Maleate

Омекотител, антиоксидант, грижа за кожата
● Без риск

Какво е Ascorbyl Tocopheryl Maleate?

Ascorbyl Tocopheryl Maleate е козметична съставка с функция: омекотител, антиоксидант, грижа за кожата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: ASCORBYL TOCOPHERYL MALEATE

Продукти в Savly с Ascorbyl Tocopheryl Maleate (1)

Често задавани въпроси

Какво е Ascorbyl Tocopheryl Maleate?

Ascorbyl Tocopheryl Maleate е козметична съставка с функция: омекотител, антиоксидант, грижа за кожата.

Безопасна ли е съставката Ascorbyl Tocopheryl Maleate?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Ascorbyl Tocopheryl Maleate?

В Savly има 1 продукта с Ascorbyl Tocopheryl Maleate: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Ascorbyl Tocopheryl Maleate в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan