Artemisia Abrotanum Extract

Защита на кожата
● Без риск

Какво е Artemisia Abrotanum Extract?

Artemisia Abrotanum Extract е козметична съставка с функция: защита на кожата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: ARTEMISIA ABROTANUM EXTRACT CAS 89957-58-4

Продукти в Savly с Artemisia Abrotanum Extract (1)

Често задавани въпроси

Какво е Artemisia Abrotanum Extract?

Artemisia Abrotanum Extract е козметична съставка с функция: защита на кожата.

Безопасна ли е съставката Artemisia Abrotanum Extract?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Artemisia Abrotanum Extract?

В Savly има 1 продукта с Artemisia Abrotanum Extract: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Artemisia Abrotanum Extract в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan