Argania Spinosa Extract

Грижа за кожата
● Без риск

Какво е Argania Spinosa Extract?

Argania Spinosa Extract е козметична съставка с функция: грижа за кожата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: ARGANIA SPINOSA EXTRACT CAS 223747-87-3

Продукти в Savly с Argania Spinosa Extract (2)

Често задавани въпроси

Какво е Argania Spinosa Extract?

Argania Spinosa Extract е козметична съставка с функция: грижа за кожата.

Безопасна ли е съставката Argania Spinosa Extract?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Argania Spinosa Extract?

В Savly има 2 продукта с Argania Spinosa Extract: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Argania Spinosa Extract в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan