Amylodextrin

Абсорбент, пълнител
● Без риск

Какво е Amylodextrin?

Amylodextrin е козметична съставка с функция: абсорбент, пълнител. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: AMYLODEXTRIN CAS 9005-84-9

Продукти в Savly с Amylodextrin (1)

Често задавани въпроси

Какво е Amylodextrin?

Amylodextrin е козметична съставка с функция: абсорбент, пълнител.

Безопасна ли е съставката Amylodextrin?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Amylodextrin?

В Savly има 1 продукта с Amylodextrin: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Amylodextrin в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan