Amorphophallus Konjac Root Extract

Овлажнител, филмообразуващ
● Без риск

Какво е Amorphophallus Konjac Root Extract?

Amorphophallus Konjac Root Extract е козметична съставка с функция: овлажнител, филмообразуващ. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: AMORPHOPHALLUS KONJAC ROOT EXTRACT CAS 37220-17-0

Продукти в Savly с Amorphophallus Konjac Root Extract (1)

Често задавани въпроси

Какво е Amorphophallus Konjac Root Extract?

Amorphophallus Konjac Root Extract е козметична съставка с функция: овлажнител, филмообразуващ.

Безопасна ли е съставката Amorphophallus Konjac Root Extract?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Amorphophallus Konjac Root Extract?

В Savly има 1 продукта с Amorphophallus Konjac Root Extract: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Amorphophallus Konjac Root Extract в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan